ISK sluit af met barbecue

ma 20.07.15

De laatste activiteit van internationale schakelklas (ISK) 1b was op maandag 20 juli. Niet op de gebruikelijke laatste vrijdag voor de zomervakantie, want toen was het Suikerfeest, het einde van de Ramadan.

De laatste activiteit van internationale schakelklas (ISK) 1b was op maandag 20 juli. Niet op de gebruikelijke laatste vrijdag voor de zomervakantie, want toen was het Suikerfeest, het einde van de Ramadan. De ISK-leerlingen waren welkom voor een barbecue bij docent Maarten Berbers thuis. Ook diegenen die Metameer al hebben verlaten, een aantal van hen kwam met de trein of bus.

Het was reuze gezellig en ook al bestaat de ISK op Metameer nog maar sinds oktober 2014, toch werden er al herinneringen opgehaald. Het weer leek spelbreker te worden, want toen de barbecue startte begon het te motregenen, maar dat mocht de pret niet drukken. Docent Maud Gerbecks hield het lekker droog onder de tent, waar het steeds drukker werd.

Ahmad en Omar bleken ware barbecuemeesters te zijn. Zij verzorgden, samen met Frederike, de partner van Maarten, de aanvoer van het vlees en de overige lekkernijen. Ook Harry Flaton, sectordirecteur vmbo, was aanwezig. Het was een geslaagde dag en het idee om hier een jaarlijks terugkerende reĆ¼nie van te maken, werd al geopperd.

Laatste nieuws

ROQUIN