Feestelijk open podium jenaplan Boxmeer

do 02.11.17

Muzikaal, theatraal, dansant en artistiek talent: daar staan ze dan! Woensdag 8 november om 19.00 uur wordt in Boxmeer een open podium gehouden op de jenaplanlocatie van Metameer. Het is een feestelijk open podium. Met optredens van huidige leerlingen en docenten en ook oud-leerlingen ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van de landelijke vereniging voor cultuurprofielscholen. Metameer jenaplan Boxmeer is sinds 2015 een cultuurprofielschool. Met de opbrengst van het open podium worden muziekinstrumenten gekocht voor het asielzoekerscentrum. Een toegangskaartje kost € 1,00.

Ik doe (weer) mee!
Naast optredens van de schoolband en huidige leerlingen en docenten is ook een aantal oud-leerlingen terug te zien. Mirte Rooijakkers (17) zei volmondig ja toen haar werd gevraagd opnieuw mee te doen aan het open podium. "Het was in de brugklas dat ik voor de eerste keer voor een grote groep muziek maakte. Ik weet nog precies hoe spannend maar ook fantastisch mooi ik dat vond. Daarna heb ik met behulp van een aantal muziekdocenten op school veel opgetreden op Metameer. Ik hielp mee met open dagen/avonden, trad op bij open podia en heb zelfs een keer op een diploma-uitreiking mogen zingen. Ik heb hier ontzettend veel van geleerd en heb hierna ook besloten dat mijn hart echt in de muziek lag. Nu heb ik mijn havodiploma behaald en studeer ik Muziektherapie op de HAN in Nijmegen."

"Ik weet bijna zeker dat als ik op Metameer niet het platform had gekregen om over mijn onzekerheid heen te stappen en te zien dat ik echt iets met muziek wilde doen, ik een hele andere richting op was gegaan."

Komt dat zien! Open podium, woensdag 8 november om 19.00 uur op de jenaplanlocatie in Boxmeer.

Laatste nieuws

ROQUIN