Tweetalig havo/vwo-brugklassers naar Engeland

do 27.06.19

“Het was een lange reis om daar te komen. We moesten zeker meer dan 9 uur reizen."

Van maandag 20 mei tot en met vrijdag 24 mei waren de tweetalige havo/vwo-brugklassen van jenaplan Boxmeer en Stevensbeek in Engeland. Ze hebben een erg leuke reis gehad. Brugklasser Frederique Wijnhoven van jenaplan vertelt er het volgende over.

“Het was een lange reis om daar te komen. We moesten zeker meer dan 9 uur reizen. De organisatie waar we sliepen en aten was PGL. Het eten was niet zo lekker en de bedden niet zo schoon. Wel waren het gezellige kamers."

"We hebben heel veel leuke en gezellige activiteiten gehad. We zijn ook naar bijzondere steden geweest, zoals Brighton en Londen. Het was daar superleuk en we hebben er ook veel geleerd. In de stad kregen we ook tijd om zelf te besteden."

"We zijn ook naar een Engelse school geweest om te kijken wat de verschillen waren met Nederland. Het was leuk om te zien hoe alles daar ging. In het bos bij de accommodatie hebben we een soort survivalopdrachten gedaan in groepjes. Veel kinderen vonden die niet zo leuk. Wat ik het allerleukste vond, was de hoge toren in Brighton. Dat was een soort paal met een glazen koepel erom. We gingen in die koepel en die ging helemaal omhoog, daardoor kon je over de hele stad uitkijken. Een heel mooi uitzicht was dat!”

Laatste nieuws

ROQUIN