Aanmelddagen schooljaar 2020-2021

Op maandag 9 en dinsdag 10 maart 2020 kun je je samen met je ouder(s) / verzorger(s) aanmelden op de locatie waar je naar de brugklas wilt. Jullie zijn welkom tussen 17.00 tot 19.00 uur.

Aanmelden: voor ouders

Om uw kind aan te melden, vult u dit aanmeldformulier in. (Download of open het pdf-bestand, zodat u het kunt invullen.)

Tijdens de aanmelding neemt u het volgende mee:

  • Aanmeldformulier leerjaar 1.
  • Kopie van het identiteitsbewijs met het burgerservicenummer (BSN) van uw kind. Of een uittreksel uit de gemeentelijke basisadministratie met daarop het BSN. Let op: alle voornamen moeten volledig vermeld staan.
  • Mocht de basisschool geen gebruik maken van OSO, neemt u ook het onderwijskundig rapport mee.
  • Kopieën van testgegevens (mocht dit van toepassing zijn).

RIVM-richtlijn Noord-Brabant coronavirus

Het RIVM raadt inwoners van Noord-Brabant aan thuis te blijven bij verkoudheid, hoesten of koorts. Mocht uw kind deze klachten hebben en nu thuis zijn, dan mag u ook zonder uw dochter of zoon komen voor de aanmelding.

Heeft uzelf deze klachten en bent u en/of uw partner daardoor niet in de gelegenheid maandag of dinsdag te komen, neem dan contact op met de betreffende locatie.

U kunt bellen naar:
Locatie Stevensbeek 0485 - 381600
Locatie jenaplan Boxmeer 0485 - 571434

Of mail naar: info@verwijder-dit.metameer.nl
Vermeld in uw e-mail de naam uw kind, de locatie waar uw kind naar de brugklas wil en het telefoonnummer waarop wij u kunnen bereiken. Eén van onze collega's neemt dan contact met u op.

Aanmelden: voor basisscholen

De basisschool gebruikt de Overstap Service Onderwijs (OSO) om gegevens van leerlingen over te dragen aan Metameer.

Daarnaast vragen we de basisschool het verkort onderwijskundig rapport in te vullen voor de leerling. Metameer heeft namelijk aanvullende informatie nodig voor de inschrijving.

Kennismakingsmiddag

Op dinsdag 23 juni 2020 maak je kennis met je nieuwe klas. Je ontmoet je mentor(en) en leert het gebouw alvast kennen. Zo maak je een fijne start!

Heeft u vragen?

Neem dan contact op met één van de contactpersonen.

ROQUIN