Nieuws

Masterclass tweetalig onderwijs voor groep acht

Speciaal voor groep 8-leerlingen organiseert Metameer masterclasses tweetalig onderwijs. Je kunt in een middag op een leuke manier ervaren hoe het voelt om in het Engels les te krijgen. Je kunt op woensdag 3 februari op locatie Stevensbeek een masterclass tweetalig havo/vwo volgen. Op woensdag 10 februari kun je op locatie jenaplan Boxmeer kiezen voor een masterclass tweetalig vmbo, tweetalig vmbo-t/havo of tweetalig havo/vwo.

Ervaring met de masterclass

Pleun Takken deed vorig jaar mee aan de masterclass in Stevensbeek: “Het is leuk en spannend in het begin om meteen Engels te praten. Docenten helpen je goed het juiste woord te vinden en goed uit te spreken. Ze leggen uit op een manier zodat jij het snapt.”

Wereldburgers

Jasmijn Smits, brugklasser tweetalig havo/vwo Stevensbeek, wil graag goed Engels leren en meer weten over de wereld om haar heen: “Bij de tto masterclass werk je veel samen. Dat is leuk en fijn. Door tto kom je ook meer te weten over andere landen en culturen waar ze Engels spreken. Heel interessant.”

Dagmar Sampers, tweetalig jenaplan Boxmeer: “Tto was een goede keuze en ik leer er veel van, tto is een aanrader.”

Aanmelden

Lijkt het je leuk om in het Engels les te krijgen? Meld je via dit aanmeldformulier aan voor de masterclass.

← Terug naar overzicht