Nieuws

Euregioprofiel toegekend aan Elzendaalcollege-Metameer

Op donderdag 4 juli is Elzendaalcollege-Metameer een certificaat rijker. Wij zijn erg trots dat het certificaat Euregioprofielschool uitgereikt is aan onze scholen!

De Euregio houdt zich bezig met de Duits-Nederlandse betrekkingen in de grensregio’s. Zowel Metameer als het Elzendaalcollege werken al jaren samen in het kader van scholierenuitwisselingen met scholen in Kleve, Goch en Wassenberg. Ook doen we mee aan de Euregionale scholenwedstrijd. Het schildje dat de school mag dragen, is een mooie manier om de samenwerking met Euregio, het Duitslandinstituut en onze scholen te benadrukken. Naast vertegenwoordigers van beide scholen, van Euregio en het Duitslandinstituut waren ook Herr Teuber (Bezirksregierung Düsseldorf) en Marieke Moorman (burgermeester van gemeente Land van Cuijk) aanwezig.

← Terug naar overzicht