Workshops programmeren in Boxmeer

ma 16.11.15

Ben jij een fan van Minecraft en wil je leren programmeren, maar heb je geen zin in saaie boeken of duffe bijeenkomsten? Meld je dan nu aan voor een workshop Minecraft op dinsdag 1 december van 18.30 tot 20.30 uur op de Metameerlocatie in Boxmeer. Twee jonge (12 en 13 jaar) experts leren je alle kneepjes van het programmeren met Red Stones. 

Maak je eigen Minecraftwereld nog uitdagender door Red Stones te gebruiken. De workshops programmeren zijn voor kinderen van 10 tot 13 jaar. Aanmelden kan viawww.coderdojo-metameer.nl. Deelname is gratis. De aanmelding sluit op 29 november. 

CoderDojo is een wereldwijd initiatief om programmeren bij kinderen in de leeftijd van 10 tot 15 jaar te stimuleren. Kinderen leren probleemoplossend te denken, worden creatief uitgedaagd en worden mediawijs. Basisvaardigheden die belangrijk zijn in de 21ste eeuw. In een serie bijeenkomsten wisselen de jonge deelnemers ervaringen uit en doen kennis op over programma’s als Minecraft, Gamemaker, Scratch, Html & Css, Phyton  en Wordpress.

 

 

Laatste nieuws

ROQUIN