Beroepenfeest On Stage: een positief (beroeps)podium voor vmbo-leerlingen

vr 02.11.18

Land van Cuijk en Maasduinen laat zich van zijn beste kant zien bij Land van Cuijk Maasduinen On Stage! De scholen Metameer, Merlet en Elzendaal hebben de handen ineen geslagen en zullen dit schooljaar het project Land van Cuijk Maasduinen On Stage uitvoeren. Het project wordt ondersteund door o.a. omliggende gemeenten, de Rabobank en het Inspyrium.

On Stage is een ideëel project en wil ook tegenwicht bieden aan de negatieve media over het vmbo. Inmiddels werken vele partijen belangeloos mee aan de Beroepenfeesten van On Stage in meer dan 20 regio’s. Nu heeft ook het Land van Cuijk en Maasduinen zich bij deze missie aangesloten! Vmbo-leerlingen van deze drie scholen ontmoeten op 16 mei 2019 op Land van Cuijk Maasduinen On Stage beroepsbeoefenaren, ondernemers en vakmensen die hen helpen keuzes te maken in beroep en opleiding door te vertellen wat hun werk inhoudt. Tijdens het schooljaar zijn er ter voorbereiding op dit evenement verschillende activiteiten voor leerlingen, docenten en bedrijfsleven.

Meer informatie, en aanmelden als beroepsbeoefenaar, sponsor of aanbod van helpende handjes kan via www.landvancuijkmaasduinenonstage.nl

Laatste nieuws

ROQUIN