Ingrid en Maike in finale kunstwedstrijd 50 jaar Cito

vr 05.10.18

Cito bestaat 50 jaar en daagde daarom alle derde klassen Beeldende vakken van vmbo gl/tl uit om een ontwerp te maken voor een kunstwerk in het thema ‘Leren is leuk’. Ook de leerlingen van Metameer Stevensbeek, locatie Kloosterstraat deden mee. Ingrid en Maike uit 4 vmbo-tg maakten een kunstwerk en staan daarmee in de finale van de wedstrijd!

De jury beoordeelde alle inzendingen op de uitwerking van het wedstrijdboekje, waarbij ook de mate van hun onderzoek alsmede de ideeën achter de verbeelding van het thema een grote rol speelden. Daarnaast keek de jury naar een aansprekende verbeelding en hoe het werk eruit zou zien op groot formaat.

Stemmen!
De uiteindelijke winnaar van de wedstrijd wordt nu door het publiek bepaald. Stemmen op Ingrid en Maike kan tot 7 januari 2019 via www.cito.nl/kunstwedstrijd. De winnaar zal bekend worden gemaakt tijdens de Nationale Onderwijs Tentoonstelling van 22 t/m 26 januari 2019. De winnaar wordt vervolgens uitgenodigd het kunstwerk op groot formaat uit te werken én mag zijn of haar kunstwerk daadwerkelijk uitvoeren in het kantoor van Cito in Arnhem.

Laatste nieuws

ROQUIN