Sport, steden verkennen en kamperen tijdens introductie 2018

ma 03.09.18

Dit jaar stonden de introductiedagen van vmbo in het teken van sport, spel, kamperen, steden bezoeken en wegwijs worden op Metameer. Twee leuke dagen om elkaar en ook de mentor beter te leren kennen!

Brugklassen
De brugklassers zijn natuurlijk helemaal nieuw op Metameer, dus dat was voor velen best even spannend. Hoe werken al die apps op mijn iPad en wie is mijn mentor? Op donderdag stond het leren kennen van het schoolgebouw centraal. Op vrijdag was het tijd voor wat actie! Door tijdens het spellencircuit samen te werken in groepjes leerden de leerlingen elkaar snel kennen. De gezamenlijke barbecue was een lekkere afsluiting van twee intensieve maar erg leuke introductiedagen!

Op kamp en steden verkennen
De tweede-, derde- en vierdejaars leerlingen hadden ook een vol introductieprogramma. Zij gingen o.a. op kamp, waar ze kennis maakten met hun klas voor dit jaar tijdens quizzen en spellen. Ook werden steden als Den Bosch, Maastricht of Utrecht eens grondig verkend. Derdejaars leerlingen werden in Nijmegen uitgedaagd tijdens sportieve activiteiten, terwijl de vierdejaars op school een start maakten met de profielwerkstukken.

Laatste nieuws

ROQUIN