Laden Evenementen

Agenda

DOEdag jn1

10 juni 2022, 08.00 u17.00 u

Op vrijdag 10 juni vindt de Metameer DOEdag plaats.

Iets betekenen voor een ander: burgerschap

Onze jenaplan brugklasleerlingen gaan deze dag ervaren hoe het is om vrijwilligerswerk te doen. Om echt de school uit te gaan, een dag geen les, maar actief de handen uit de mouwen te steken om zo voor een ander iets te kunnen betekenen. Een activiteit in het kader van burgerschap waarbij voor leerlingen de ervaring telt en waarbij ze echt samenwerken met de omgeving.

Voor deze dag hebben we veel adressen nodig waar leerlingen klussen kunnen uitvoeren of activiteiten mee kunnen helpen organiseren.

Aanmelden bedrijven

Werk je bij een instelling, organisatie of vereniging die de inzet en hulp van onze leerlingen kan gebruiken? Of ken je iemand bij een bedrijf die hulp kan gebruiken of klussen heeft? Meld je dan hier aan.

Aanmelden ouderhulp

Bij sommige klussen is extra begeleiding wenselijk. Vind je het als ouder/verzorger leuk om een groepje te begeleiden? Of om leerlingen naar een activiteit te brengen? Meld je dan hier aan.

Heel fijn om hierbij hulp te krijgen, omdat we dit niet geheel met eigen docenten kunnen invullen.

Eindelijk weer!

Door corona kon de Metameer DOEdag niet doorgaan. Normaal gesproken vindt deze dag plaats tegelijk met NL Doet in maart. Wij steken de handen uit de mouwen in juni.

We maken er een mooie dag van: met en voor een ander!

Gegevens

Datum:
10 juni 2022
Tijd:
08.00 u – 17.00 u
Evenement Categorie: