Nieuws

Webinar van de GGD Hart voor Brabant: Tranen in mijn buik

Het coronavirus heeft een grote impact op het leven. We krijgen vaker te maken met verdriet, teleurstelling en overlijden, ook kinderen. Leren omgaan met verdriet, teleurstelling en pijn hoort bij de opvoeding en het leven.

Belang van de omgeving

Kinderen die te maken krijgen met een verlies door overlijden zijn voor het begrip hiervan en hun ondersteuning afhankelijk van hun omgeving. Juist de volwassenen om hen heen kunnen het verschil maken. Maar hoe kun je steun bieden aan je kind? In dit webinar helpen we je op weg.

Programma

Een externe vertrouwenspersoon van de GGD gaat in gesprek met een trainingsacteur. Gezamenlijk nemen zij op basis van ervaringen uit de praktijk twee situaties door; ouder met een kind in rouw & leerkracht met kind in rouw in de klas. Naast theoretische informatie over rouw in verschillende leeftijdsfasen (0-18 jaar) bieden zij praktische handvatten om ermee om te gaan.

Webinar Tranen in mijn buik

Maandag 25 januari 2021
19.30-20.15 uur

Aanmelden

Deelname aan het webinar is gratis. Het webinar is zowel voor ouders als professionals. Klik hier om uzelf aan te melden.

← Terug naar overzicht