Nieuws

Danstheater Aya, cadeau voor de onderbouw

Wie is jouw vriend? Hoor je ergens bij? Leerlingen van de onderbouw van Metameer kregen een voorstelling aangeboden in de Schouwburg van Cuijk. Deze week bezochten eerste-, tweede- en derdeklassers van Metameer jenaplan Boxmeer de voorstelling Matties van Danstheater Aya.

Samen in actie

Schouwburg Cuijk en Metameer komen samen in actie om jongeren even te laten ontsnappen aan alle beperkende coronamaatregelen. Door de samenwerking kunnen ze jongeren meer in contact brengen met het theater. Even weg uit de werkelijkheid, samen plezier maken en lachen en iets beleven in deze bizarre tijden. Een leuk uitje was lange tijd niet vanzelfsprekend.

Guido Weijers

Eerder was er het succesvolle theatercollege over geluk van Guido Weijers voor bovenbouwleerlingen van Metameer en Merletcollege. Nu krijgen leerlingen van de onderbouw van Metameer een theater cadeau. Leerlingen kregen na afloop van de voorstelling de gelegenheid om vragen te stellen aan de dansers op het podium. “Het is inspirerend. Weer eens een keer iets anders. Een feestje om er even uit te zijn.”

← Terug naar overzicht