Nieuws

Rens Teeuwen wint Flash Fiction Challenge

Tweedeklasser tweetalig havo/vwo Rens Teeuwen heeft de Flash Fiction Challenge gewonnen. De uitslag werd vrijdag 11 juni bekendgemaakt. Rens zat samen met docente Annemarie Wammes in een Zoom meeting voor de finale van de ‘Flash Fiction competition’. De prijs, een aantal boekenbonnen en zijn verhaal gepubliceerd in boekvorm, kreeg Rens woensdag in de klas overhandigd.

Control of suspense

De juryleden kozen Rens’ verhaal uit als winnaar bij de tweedeklassers. Zijn verhaal had ‘perfect control of suspense’, ‘the jury understood that something traumatic had happened’ en ‘it was a brilliant piece of writing’, aldus het commentaar van de jury. Rens is overladen met complimenten. Well done!

Boekje

Flash fiction is een ultrakort verhaal van slechts 150 woorden. Een uitdagende en creatieve schrijfopdracht in het Engels waaraan eerste- en tweedeklassers van het tweetalig onderwijs aan mee mochten doen. De Flash Fiction van Rens is samen met de andere finale-verhalen gebundeld en uitgegeven door American Book Center.

← Terug naar overzicht