Nieuws

Speciaal open podium jenaplan

Optreden voor een echt publiek, jezelf en je talenten presenteren of als publiek een concert bijwonen. Fantastisch dat dit weer kan. Woensdag 23 juni vond op de jenaplanlocatie van Metameer in Boxmeer een speciaal open podium plaats. Weliswaar voor een klein gezelschap dat plaats mocht nemen in de aula terwijl de rest van het publiek rechtstreeks mee kon genieten via een livestream. Hoe bijzonder.

Excelleren op open podium

Leerlingen, medewerkers en een docentenband traden op. Talent op piano, gitaar, dans, improvisatietheater en zang. Derdejaarsleerling Luuk presenteerde het open podium en stelde de deelnemers vragen. Leerlingen van Metameer ontdekken wat ze leuk vinden, waar ze goed in zijn en durven (voor sommigen hun eerste keer) het podium te betreden. Excelleren op het open podium.

← Terug naar overzicht