Nieuws

Over een stormbaan, voetbal sjoelen: Metameerleerlingen sluiten gezamenlijk bijzonder schooljaar af

In Boxmeer sloten leerlingen van Metameer met elkaar een bijzonder schooljaar af. Samen zijn, samen vieren. Fijn dat het weer mogelijk was voor leerlingen om op deze manier een schooljaar af te ronden en straks aan de vakantie te beginnen.

Zeskamp

Er was donderdag 15 juli een zeskamp georganiseerd. Elke klas had nagedacht over een outfit. Sommige hielden het bij een kleur als thema, geschminkt of een accessoire, andere klassen kwamen uitbundiger verkleed, bijvoorbeeld als kakkers. Het meest opvallende was de stormbaan in de aula, maar leerlingen deden ook mee aan voetbal sjoelen, reuze jenga, een mega dartbord, beerpong (zonder drank) en een sponzenrace. De school was de hele dag gevuld met blije gezichten.

← Terug naar overzicht