Nieuws

Bezoek tto vmbo 4 aan MBO College Airport

Op dinsdag 28 september 2021 is tto-coördinator Annemarie Wammes met twee tto-leerlingen naar de conferentie van het MBO College Airport in Hoofddorp geweest. Hierbij werden docenten en studenten van tweetalig vmbo en mbo ontvangen. Deze school biedt Engelstalige opleidingen aan gericht op ‘Airport & Logistic Services, Aviation Technology en Travel & Hospitality’. Naast de mogelijkheden voor onze vmbo’ers Sarah en Timbert om een stukje van de opleiding te ervaren, kon tto-coördinator Annemarie netwerken en materialen uitwisselen met andere scholen. Onze jenaplanleerlingen kregen informatie over veiligheid in een cabine met een vliegtuigopstelling. Daarnaast volgden ze een les over inchecken in een hotel, wat ze mochten oefenen met een VR bril op. Er werd geluncht op de locatie en ze kwamen meer te weten over wat een hangar is. Het was een leerzame en indrukwekkende dag.

← Terug naar overzicht