Nieuws

Tto-leerlingen bezig met ‘Travel Diaries’

Dit schooljaar zijn meer dan zestig tweetalige leerlingen bezig met het digitale internationale project ‘Travel Diaries’. Op de foto zie je Sari die een traditioneel kostuum uit India aan Tom uit jn2tl toont. ‘Een geweldig einde van het reisdagboek’, zegt Tom. Imme en Fatima zijn druk bezig met het reisdagboek van Mihika. ‘Heel informatief, maar wel veel tekst’, vindt het tweetal. ‘Wel super goed gedaan door Mihika!’

Naast het uitwisselen van elkaars culturele hoogtepunten, geven de leerlingen van beide landen elkaar feedback en stellen ze vragen aan elkaar. Leren doen ze op deze manier van en met elkaar. Docent Annemarie Wammes zegt vol trots  ‘Als alles goed gaat, hebben de leerlingen in januari een Google Meet! WE CAN’T WAIT!’

Metameer School van de Toekomst met leuk en leerzaam tweetalig onderwijs voor wereldburgers in de dop.

← Terug naar overzicht