Nieuws

Tto-vmbo 3 project ‘Dash of Delish’

Samen met de leerlingen van Singhania Secondary School in Thane, India, werken onze tto-vmbo 3 leerlingen aan een ‘kookproject’. De leerlingen maken een ‘step-by-step tutorial video’ van een ‘streekgerecht’. Zo heeft Devika uit Thane in India  gezorgd voor een kookvideo voor het bereiden van een lekker dessert genaamd ‘Shrikhand’.

Het plan is dat leerlingen Timbert en Gijs aan de slag met de bereiding van een heerlijke ‘arretjescake’, terwijl Milan en Robby zorgen voor de verfilming van het één en ander. Dan moet de film worden geëdit en vervolgens wordt het klaargezet voor de leerlingen in India.

Het is de bedoeling dat we elkaars recepten gaan uitproberen! Wie weet wat de ouders van jn3ti bij het ‘meerweekdiner’ voorgeschoteld krijgen! Docente Annemarie Wammes: “Het is fijn om te zien hoe onze leerlingen van het tweetalig onderwijs internationaal samenwerken en daarbij ook nog eens hun kookkunsten in de praktijk brengen.”.

← Terug naar overzicht