Nieuws

jn1ti werkt samen over de grens

Samenwerking over de grens

Leerlingen van jn1ti zijn de afgelopen meerweek een samenwerking aangegaan met de Realschule in Krefeld Duitsland. Docente Duits Anja Kadgien heeft de eerste contacten gelegd met de Duitse docent Simon Jäger, die het vak Nederlands onderwijst op de Duitse school.

De leerlingen uit Krefeld hebben een Nederlandstalige kaart gemaakt voor onze jenaplanners van jn1ti. Het was hartverwarmend om te zien hoeveel moeite de Duitse leerlingen hadden gedaan om een mooie kaart te creëren. Onze leerlingen waren zichtbaar blij met de post die ze ontvingen!

Natuurlijk was het daarna de beurt aan de Nederlandse leerlingen van Anja om een Duitstalige kaart of brief te schrijven voor de Krefeldse leerlingen.

Met dit kleinschalige project wordt een eerste stap gezet richting verdere samenwerking. Wie weet behoort een uitwisseling tot de toekomst!

← Terug naar overzicht