Nieuws

Geslaagd! Vierdejaars tto-leerlingen behalen Anglia-examen

Op 11 maart vond de feestelijke uitreiking van de Anglia-certificaten plaats aan de vierdejaars leerlingen van het tweetalig onderwijs. Onder het genot van een glaasje (alcoholvrije) champagne en een gebakje werden zij in het zonnetje gezet. De Anglia-examens zijn gericht op taal en praktisch ingesteld om leerlingen voor te bereiden op vaardigheden die ze nodig hebben voor hun (vervolg)studie, stage of werk. Metameer is erg trots op deze groep geslaagden en het team docenten van het tweetalig onderwijs. Proficiat!!

Metameer zet zich in voor internationalisering van het onderwijs en streeft naar een brede vorming en ontwikkeling van haar leerlingen.

Foto: “Geslaagden Anglia-examen Metameer jenaplan Boxmeer”

← Terug naar overzicht