Nieuws

4de jaarsleerlingen bezoeken Berdex in Wanroy

Leerlingen brengen theorie van Sterk Techniekonderwijs in praktijk

In het kader van Sterk Techniekonderwijs, bezochten onze vierdejaars leerlingen in de week voor de meivakantie Berdex in Wanroij. Dit bedrijf ontwikkelt en produceert al sinds 1947 chassis en carrosserieën voor nationaal- en internationaal transport. Echt vakmanschap. Mooie kennismaking voor onze leerlingen en fijn om zo’n goede samenwerking te hebben met bedrijven in onze regio.

Metameer vindt het belangrijk dat leerlingen ontdekken wat ze goed kunnen, wat ze leuk vinden en wat de beroepsmogelijkheden zijn. Daarvoor zijn de partnerschappen met bedrijven in regio zo enorm belangrijk. En het is natuurlijk helemaal stoer als je als leerling dan ook nog zelf mag lassen.

← Terug naar overzicht