Nieuws

Eerste- en tweedejaars tto vm-leerlingen reizen naar Engeland

Eerste- en tweedejaars tto vm-leerlingen vertrokken op 11 april naar Engeland. Zij werden een weekje ondergedompeld in de Engelse cultuur, kunst en taal. De internationale activiteiten konden lang niet plaats vinden, maar nu mocht het weer! Maandag 11 april vertrokken vijf klassen met de bus vanuit Boxmeer en maakten per boot de overtocht naar Engeland.

Er stonden verschillende activiteiten op het programma, zoals het bezoeken van een museum in Londen. De brugklassen gingen naar het Science Museum en de tweede klassen bezochten het Natural History Museum. Ook brachten ze een bezoek aan Dover, waar gewandeld werd langs een klif en een kasteel bezocht werd. Naast een stukje kunst & cultuur mocht ook een sportief onderdeel niet ontbreken. Bij Windmill Hill adventure centre deden de jenaplanleerlingen verschillende outdoor activities, waaronder raft building en schommelen op een giant swing. Het was een geweldige week waar leerlingen en docenten lang naar uitgekeken hebben!

← Terug naar overzicht