Nieuws

Fittest of Metameer 2022

Gehele opbrengst naar goede doel ‘Artsen zonder Grenzen’

Op woensdag 15 juni stond een aantal sportievelingen van de locaties Stevensbeek en jenaplan Boxmeer gereed bij CrossFit Boxmeer voor de eerste ‘Fittest of Metameer’ wedstrijd. Zij gingen de strijd aan tijdens de ‘Hope for Refugees’ workout om geld in te zamelen voor het goede doel ‘Artsen zonder Grenzen’.

In totaal 17 leerlingen van beide locaties deden hun best om binnen de gestelde tijd zo veel mogelijk oefeningen uit te voeren. Onder supervisie van de enthousiaste en zeer kundige crossfit trainer Rudi van Crossfit Boxmeer werd alles veilig en gestructureerd uitgevoerd. Dat het een echte sportieve activiteit was bleek wel uit de (terecht) trotse maar bezwete gezichtjes achteraf. Jade Groeneweg (vm1c) gaf aan: “Het was echt wel zwaarder dan ik had gedacht!” 

Tijdens de ceremonie aan het einde werd de top 3 van zowel de jongens als de meisjes op een erepodium beloond met een gouden, zilveren of een zwart springtouw. Bij de meisjes eindigde Kyone Derks (ha4a) op de eerste plaats en bij de jongens Tanveer Lalbahadoersing (jn2tk). Proficiat, een knappe prestatie! Alle deelnemers kregen een certificaat van deelname met op de achterzijde een link naar de actiepagina van ‘Artsen zonder Grenzen’. Er is via de actiepagina tot nu toe al een mooi bedrag gedoneerd. Sponsoren bedankt! 

Docent Yuri Verhoef: “Mijn dank gaat uit naar CrossFit Boxmeer en met name naar Crossfit trainer Rudi voor het hosten van dit sportieve evenement. Ik ben trots op onze leerlingen die zo hun best hebben gedaan!”

Op de foto: Metameerleerlingen tijdens The fittest of Metameer

Foto: Danique Noordman (leerling vm1c) 

← Terug naar overzicht