Nieuws

Leerlingen JN1Ti mini uitwisseling met partnerschool in Duitsland

Op donderdag 9 juni was het dan zover. Klas JN1Ti ging op bezoek bij hun  partnerschool in Krefeld/Duitsland. Dankzij heel betrokken ouders konden de leerlingen van het station in Goch/Duitsland met de trein vertrekken richting Krefeld. Op de Realschule Horkesgath werden ze heel hartelijk ontvangen met een fantastisch buffet bestaande uit zelfgebakken cakes en taarten.

Aan het begin was er nog niet veel onderlinge communicatie maar na een aantal kennismakingsspellen was het ijs gebroken. De Jenaplanleerlingen werden in het Duits door de school geleid en kregen een goed beeld over hoe het op een Duitse school gaat.

Docente Anja Kadgien: “Iedereen heeft zich super vermaakt en nu al wordt uitgekeken naar het bezoek van de Duitse leerlingen op Metameer, wat hopelijk volgend schooljaar kan plaatsvinden.” 

← Terug naar overzicht