Nieuws

Metameer ‘Expositie examenwerk kunst’ vanaf 20 juni in De Weijer Boxmeer

Eindexamenleerlingen van Metameer waren vele uren bezig met hun examenwerken kunst en vanaf 20 juni mag het grote publiek de kunstresultaten komen bewonderen!

Eindexamenleerlingen vmbo, havo en vwo van locatie jenaplan Boxmeer en locatie Stevensbeek exposeren gezamenlijk hun examenwerken kunst in De Weijer Boxmeer. Op maandag 20 juni vindt om 15.00 uur de officiële opening plaats. De expositie is tot en met 1 juli te bezoeken.

Het thema ‘Natuur’ staat centraal in de tentoongestelde eindexamenwerken. De eindexamenleerlingen brachten ter inspiratie voor hun kunstwerken een bezoek aan het Odapark in Venray of Het Noordbrabants Museum in Den Bosch. Na ruim onderzoek en analyse gingen de leerlingen aan de slag met hun tweedimensionale werken voor het Beeldend Vormend examen. Naast het praktijkgedeelte werd ook een theoretisch examen afgenomen. De verrassende en schitterende kunstresultaten zijn te bewonderen tijdens de expositie.

De Metameer ‘Expositie examenwerk kunst’ vindt plaats van 20 juni tot en met 1 juli en is gratis te bezoeken van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur in De Weijer Boxmeer. Wij nodigen u van harte uit om de officiële opening bij te wonen en/of de expositie te bezoeken.

 

 

← Terug naar overzicht