Nieuws

Sfeervolle diploma-uitreiking

Zeer hoge slagingspercentages op Metameer! Op donderdag 14 juli ontvingen de havo-en vwo-leerlingen van Stevensbeek hun diploma en op vrijdag 15 juli was het de beurt aan alle vmbo-leerlingen van zowel Stevensbeek als jenaplan Boxmeer. Op beide locaties namen 99% van de eindexamenleerlingen hun diploma in ontvangst. Een geweldig resultaat. Tijdens de feestelijke avonden werd er gezongen door de docenten, waren er persoonlijke en grappige woorden voor iedere leerling en tot slot zette iedere leerling zijn of haar handtekening onder het felbegeerde papiertje. Rector Berita Cornelissen is erg trots op de geweldige resultaten die de leerlingen samen met de docenten behaald hebben. Zij geeft aan: ”Alles begint klein, met een eerste stapje of eerste les en dan is er nu dit bereikte resultaat. Een prachtig diploma.”

← Terug naar overzicht