Nieuws

Vierdejaarsleerlingen jenaplan gaan logistieke uitdaging aan

Logistieke roadshow

Hoe kun je je het beste oriënteren op een beroepenveld? Precies! Door er zelf mee aan de slag te gaan. Het loopbaancentrum van jenaplan organiseerde op 27 september een logistieke roadshow waarbij de vierdejaarsleerlingen een viertal challenges ondergingen. De leerlingen maakten kennis met de beroepen uit de logistieke sector. Daarnaast verzorgde een beroepsbeoefenaar uit dit werkveld een masterclass over dit vakgebied.

Lia van de Weijer: “Dit is een van de skills die we vanuit het loopbaancentrum organiseren voor de vierdejaars. De leerlingen waren erg enthousiast en vonden het fijn om nu naast de theorie ook kennis te maken met de praktijk. Het was een zeer geslaagde middag!”

← Terug naar overzicht