Nieuws

Top Open dag locatie jenaplan Boxmeer

Op Vrijdag 10 februari vond de Open dag op jenaplan Boxmeer plaats. Heel veel leerlingen van groep 7 en 8, hun ouders en vaak ook broertjes en zusjes bezochten de school. Trotse leerlingen lieten in prachtige nieuwe shirts in de nieuwe huisstijl de school zien aan alle bezoekers. Overal in de school was wat te doen en enthousiaste docenten vertelden over hun vak. Alle leergebieden presenteerden zich op hun eigen manier met puzzels, proefjes, heerlijke gerechtjes en zang en dans. Meteen al bij de ingang klonk de muziek van schoolband The Wednesdays en de dansgroep verzorgde mooie optredens. In de gymzalen mochten de leerlingen zelf sporten en apenkooien. De docenten van het tweetaligonderwijs verzorgden ieder uur voor volle groepen presentaties over het tweetaligonderwijs op Metameer. Ook was er een kraampje met loterij voor het goede doel Kika. Een zeer geslaagde open dag waar iedereen met volle tevredenheid op terug te kijken!

← Terug naar overzicht