Nieuws

‘Traditional Games’, jenaplan in google meeting met India

De tweedejaars leerlingen van het tweetalig onderwijs van jenaplan rondden deze week het project ‘Traditional Games’ af. Tijdens dit derde online project met de partnerschool in India stond het thema ‘Sport en spel’ centraal.

Een ‘feit-of-fictie quiz’ of een ‘spelletje met een kiezelstenen’? Wat heeft dat met Internationale samenwerking te maken?  Heel veel, want probeer maar eens in het Engels uit te leggen hoe je deze spelletjes speelt. De tweedejaars tto leerden van de Indiase partnerschool het spel ‘Five Stones’ en zij leerden van de jenaplanleerlingen ‘Mens erger je niet’.

“In een afsluitende Google Meeting, met de kinderen uit India en onze tweetalige pubers, hebben we met elkaar uitgewisseld wat we geleerd hebben en wat we in de toekomst met elkaar willen. Een mooi voorbeeld van internationale samenwerking op afstand!”, aldus Annemarie Wammes, docente tweetalig onderwijs.

← Terug naar overzicht