Nieuws

Expositie kunst vanaf 14 april in Oorlogsmuseum Overloon

Wat betekent ‘Vrijheid’? Derdejaarsleerlingen van Metameer jenaplan Boxmeer zochten de afgelopen periode naar hun eigen betekenis van dit woord. Het werd een creatieve zoektocht die begon aan de oppervlakte en eindigde in een diepere laag. In de lessen mixed media, film en ruimtelijk werk werd met het thema ‘vrijheid’ gewerkt. Het resultaat kunstwerken die tot de verbeelding spreken.

De kunstwerken worden vanaf 14 april in een expositie in het Oorlogsmuseum in Overloon getoond. De bezoekers krijgen op de expositie een goed beeld van wat de kunstenaars bezighoudt en ervaren. De opening van de expositie is op vrijdag 14 april tussen 14.00 en 15.00 uur in Museumpark Overloon. De expositie blijft een paar weken te bezoeken, dus een mooie tip voor de meivakantie!

De kunstwerken te zien in dit bericht zijn van:

Het werkje met Dobby is van Pien Vogels en Danay Medendorp 

Het poppetje in de doos met geld van Lieke van Rengs en Anne Zegers  

De hand is van Ties Bussink

Het plakkaat met bloemen van Jolijn Boumans en Fleur Noij

← Terug naar overzicht