Nieuws

Schoolband ‘The Wednesdays’ speelt op 23 april in Doornroosje

Op zondag 23 april 2023 speelt schoolband The Wednesdays van jenaplan Boxmeer in Doornroosje te Nijmegen tijdens de zevende editie van het Freedom’s Cool Festival! Tijdens deze bandwedstrijd neemt The Wednesdays het op tegen bands van vijf andere middelbare scholen uit Nijmegen. Alle bands brengen een zelfgeschreven nummer rondom het thema Vrijheid ten gehore. Het nummer van The Wednesdays heet ‘Fallen Place’

Vorig jaar won de Metameerband het festival voor de tweede keer! Weliswaar ‘de publieksprijs’ maar met die publieksprijs mochten ze op het bevrijdingsfestival in Nijmegen spelen in het Hunnerpark! Muziekdocent Rolf Hupkes: “The Wednesdays mocht vorig jaar openen voor BLANKS … je had hun gezichten (en mijn gezicht) moeten zien… Geweldig! Een fantastische kans en ervaring voor onze leerlingen!”

Kom je zondag ook aanmoedigen in Doornroosje? De zaal gaat om 16.00 uur open. Kaartjes zijn te koop aan de deur maar ook via de website van Doornroosje: https://www.doornroosje.nl/event/freedom-s-cool-2/ . Freedom’s Cool Festival wordt georganiseerd door het Stedelijk 4 en 5 mei comité Nijmegen en Doornroosje.

← Terug naar overzicht