Nieuws

Metameertalent schittert op open podium

Op dinsdagavond 6 juni vond het grandioze Open Podium van Metameer plaats. Talentvolle leerlingen van Metameer jenaplan Boxmeer en Metameer Stevensbeek stonden op het podium om in totaal 20 spectaculaire optredens te verzorgen.

De aula van Stevensbeek was goed gevuld met trotse familieleden, vrienden/kennissen van de deelnemers en ook personeel van Metameer. Ook het balkon van de aula werd gebruikt waardoor het zowaar leek op een echte concertzaal.

Een grote band met leerlingen uit Stevensbeek opende de avond met het nummer ‘Let Me Entertain You’. Daarna volgden er vele prachtige optredens van leerlingen en personeel van Metameer. Er waren die avond ook uitwisselingsstudenten aanwezig die nog een bijdrage hadden met een traditionele dansvoorstelling.

Het publiek heeft enorm genoten van dit schitterende Open Podium en menig bezoeker gaf aan: “Wat hebben we genoten en wat was het een avond van hoog niveau. Knap dat deze leerlingen dit durven en zich zo openstellen.” De opbrengst van dit ‘Open Podium’ van Metameer gaat in zijn geheel naar het goede doel ‘hulp aan slachtoffers van de aardbevingen in Syrië en Turkije’.

Schoolband Stevensbeek schittert op open podium.
Groep meiden danst op Grease Lighting.

← Terug naar overzicht