Nieuws

Benoeming directeuren Jaap Folkersma en Roland Grillis

Ons nieuwe schooljaar is gestart. Vanaf 1 augustus 2023 is de fusieschool Elzendaalcollege-Metameer een feit. Een mooi en historisch moment. Want samen staan we sterker. Met veel energie gaan we samen aan de slag.

Na de benoeming van de nieuwe rector Elke Oegema, maken we graag de nieuwe directeuren bekend van Elzendaalcollege-Metameer, locaties Boxmeer en Stevensbeek.

Jaap Folkersma, directeur locatie Boxmeer

Jaap Folkersma is vanaf 12 september directeur van de locatie Boxmeer van het Elzendaalcollege-Metameer. Hij volgt hiermee Arno van Staalduine op, die de Boxmeerse locatie tijdelijk leidde.

Jaap is momenteel directeur van Metameer Stevensbeek. Hij is een ervaren directeur die leren en werken op alle niveaus aan elkaar verbindt. Daarbij maakt hij gebruik van de talenten om hem heen en zoekt hij naar verbinding tussen mensen op hun kwaliteiten.

Roland Grillis, directeur locatie Stevensbeek

Roland Grillis start 12 september als directeur op het Elzendaalcollege-Metameer van de locatie in Stevensbeek. Roland is een ervaren directeur met senioriteit en rust. Die rust gaat samen met een doelgerichte manier van werken. Hij heeft bij verschillende scholen vele processen geleid. Deze ervaring samen met zijn persoonlijkheid maken dat hij past bij de cultuur en de komende periode voor locatie Stevensbeek.

Met de benoemingen van de nieuwe directeuren zetten we de volgende stap binnen onze school. We bouwen samen verder aan goed en toekomstgericht onderwijs.

Roland en Jaap: veel succes!

Ter verduidelijking een overzicht van de directie Elzendaalcollege-Metameer:
Berita Cornelissen, waarnemend rector
Elke Oegema, rector per 1 november 2023
Maartje van de Kerkhof, directeur locatie jenaplan
Jaap Folkersma, directeur locatie Boxmeer
Sjaak Simons, directeur locatie Gennep
Roland Grillis, directeur locatie Stevensbeek

← Terug naar overzicht