Nieuws

Jenaplanleerlingen in actie voor goede doelen

Gisteren en vandaag hebben we heel fijne kerstvieringen gehad en prachtige bedragen opgehaald voor verschillende goede doelen. Voor Stichting ALS Nederland in het kader van 3FM Serious Request hebben de brugklassen € 2139,69 opgehaald met hun kerstmarkt. Tweedeklassers hebben een shuttle run gedaan en dit leverde voor hetzelfde doel € 5246,95 op. Derdejaarsleerlingen mochten een nacht op school blijven tijdens Serious Night en haalden geld op voor 3 goede doelen, waaronder € 3991,69 voor ALS. Leerlingen volgden workshops als kickboksen, voetballen, koekjes bakken en lasergamen. Ook zijn er tijdens verschillende pauzes deze week ook nog kerstkaarten verkocht aan leerlingen en collega’s. Dit zorgde alles bij elkaar voor een bedrag van € 11.436,41. Deze prachtige cheque is afgegeven in het Glazen Huis.

Maar dit was nog niet alles…. want derdejaars mochten hun opbrengst verdelen over drie goede doelen… Voor Hospice De Cocon is € 2334,36 opgehaald en schoolfonds De Doorslag heeft een cheque in ontvangst mogen nemen van € 1173,24.

Sfeervolle aula tijdens Serious night op jenaplan Boxmeer.

Donderdagochtend hebben alle vierdejaarsleerlingen en de derdejaars die niet deelnamen aan Serious Night tegen elkaar gestreden tijdens verschillende spellen, zoals: jenga, pimpampet en pictionary. Op vrijdagochtend hebben leerlingen de vakantie ingeluid met eigen kerstvieringen. Of dit nu een kerstontbijt, pubquiz of dobbelspel was, elke klas heeft samen het kalenderjaar op school afgesloten. 

← Terug naar overzicht