Nieuws

IN ACTIE: gezamenlijke expo examenwerk kunst in De Weijer

Dinsdag 28 mei om 17.15 uur is de opening van eindexamenwerkstukken beeldende vorming. De locaties van Elzendaalcollege-Metameer bundelen hun creatieve krachten en organiseren dit jaar een gezamenlijke expositie van het examenwerk. Dit jaar was het landelijke thema voor het praktijkexamen beeldende vorming IN ACTIE! Via een creatief proces kwamen de examenleerlingen vmbo, mavo, havo en vwo tot een beeldend eindwerk. Ook is een aantal kunstwerken van EOA/ISK-leerlingen te zien. 

Boom

Meer dan 70 werken worden geëxposeerd: een mix van vorm en materiaal, van schilderijen tot sculpturen. De expositie is gratis toegankelijk van 28 mei tot 11 juni. Wees welkom tijdens de opening met muzikale ondersteuning van leerlingen van Elzendaalcollege Boxmeer om 17.15 bij De Weijer, De Raetsingel 1 in Boxmeer.

Klimaatprotest
Samen sterk.
Examenleerling Stevensbeek tijdens praktijkexamen kunst met het thema IN ACTIE!

← Terug naar overzicht