Nieuws

Geslaagde DOEdag brugklassers jenaplan

Op vrijdag 7 juni vond op Metameer jenaplan Boxmeer de DOEdag plaats. Deze dag vindt jaarlijks plaats in het kader van burgerschap en iets betekenen voor een ander. De brugklassers van jenaplan staken tijdens deze DOEdag de handen uit de mouwen voor veel verschillende projecten. “Je maakt andere mensen blij door mee te helpen. Dat voelt fijn.” Dit jaar was er een variatie aan klussen binnen gekomen, met o.a. veel poets- en schoonmaakwerk. Zoals het schoonmaken van rolstoelen en rollators. Vuilnis prikken bij de gemeente. Bij het Odapark in Venray werden bomen gesnoeid en kunstwerken schoongepoetst. Verder zijn er activiteiten gedaan met kinderen op de kinderopvang, met cliënten van de zorgboerderij en zorginstelling. Zowel de brugklassers als de coördinatoren van de locaties waren erg enthousiast. Kortom, een zeer geslaagde DOEdag!

Brugklassers jenaplan steken hun handen uit de mouwen tijdens de DOEdag in het kader van burgerschap en iets kunnen betekenen voor een ander.

← Terug naar overzicht