Nieuws

Viering Nationale Sportweek

Metameer beweegt!

Tijdens de Nationale Sportweek kwamen leerlingen en medewerkers van Metameer in beweging. De vakgroepen LO/Sport & Beweging van Stevensbeek en jenaplan Boxmeer gaven een eigen invulling.

Leerlingen uit leerjaar 1 t/m 3 van de locatie Stevensbeek konden dinsdag 22 september op school en in de omgeving meedoen aan clinics: golf, mountainbiken, yoga, wandklimmen, taekwondo, skeeleren en nog veel meer. Ze schreven zich in voor een sport naar keuze. Voor wie niet mee wilden doen, gingen de lessen door.

In Boxmeer kwamen alle leerlingen en medewerkers woensdag 23 september sportief gekleed naar school waar ze met ‘energizers’ vol energie aan de dag begonnen. Ook gingen klassen woensdag tot en met vrijdag met elkaar in competitie door ‘challenges’ uit te voeren. De topdrie beste klassen werd aan het eind van elke lesdag bekendgemaakt op de fit_with_jena_kid Instagram.

Sporten is gezond. Sport maakt je fitter. Bovendien verbindt het mensen. Er ontstaan vriendschappen op het veld. Met sport leer je grenzen stellen en ze te verleggen. Kortom, sport doet iets met je.

← Terug naar overzicht