Werken bij

De uitdagingen van de toekomst zijn vandaag al begonnen. Of het nu gaat om het klimaat, duurzaamheid, technologie of de zorg: de wereld, onze maatschappij en vooral onze regio vragen om nieuwe talenten. Om mensen die niet alleen dénken in oplossingen – maar ze ook samen waarmaken. Met hun hoofd, hart en handen. Voor deze nieuwe generatie talenten is er Metameer: de school van de toekomst.

Is het gastdocentschap iets voor jou?

Vind je het leuk om (vak)kennis over te dragen en wil je graag naast jouw eigen baan iets betekenen in het onderwijs? Wil je bijdragen aan de ontwikkeling van onze leerlingen? Misschien is het gastdocentschap op Metameer iets voor jou? Bekijk onze vacature!

Word vrijwilliger bij Metameer!

Wij kunnen jouw hulp goed gebruiken. Bekijk onze vacature.

Wat raakt jou?

Op Metameer krijgen leerlingen en medewerkers alle kansen om zichzelf te ontwikkelen. We zijn een moderne school met alle vormen van onderwijs en lopen voorop als het gaat om persoonlijke leertrajecten. We willen weten wie iemand is, wat hem of haar drijft, raakt en enthousiast maakt. Want daar ligt de basis voor een leven lang leren. Voor leerlingen, maar ook voor jou. Op Metameer raak je nooit uitgeleerd!

We verwachten dat je leerlingen begeleidt in hun leerproces en in hun persoonlijke ontwikkeling. Zodat ze zichzelf, de ander en de wereld om zich heen beter leren kennen. En zo – stap voor stap – kunnen bouwen aan wie ze zijn én aan wie ze later willen worden.

Wil je daaraan meewerken? Meebouwen aan de school van de toekomst? Solliciteer dan op een van onze vacatures.

Ons Middelbaar Onderwijs

Metameer maakt deel uit van vereniging Ons Middelbaar Onderwijs (OMO), het grootste bureau voor voortgezet onderwijs in Nederland. Klik voor meer informatie en de sollicitatieprocedure op de rode knop ‘Bekijk onze vacatures’.

Grijp je kans in het onderwijs

Sta je aan de start van je loopbaan? Overweeg je een overstap naar het onderwijs? Of wil je je huidige baan combineren met het geven van onderwijs? Kansen zijn er genoeg binnen ons netwerk in het oosten van Noord-Brabant. Laat je informeren en inspireren via de website www.grijpjekansinhetonderwijs.nl.

Wil jij méér met onderwijs? Wil jij het verschil maken voor onze leerlingen?