Naar de brugklas

Zie jij jezelf hier al zitten?

Wij vertellen je graag meer over Metameer Stevensbeek. Het belangrijkste is dat je je thuis voelt op onze school. Dat weet je pas als je hier rondloopt.

Welkom!

Jammer dat we jou nu niet op school mogen ontvangen. We draaien de rollen daarom gewoon om: wij komen naar jou toe!

Bekijk alle filmpjes van Tess, Nina, Xena en Thijs. Zij nemen je mee door onze school. Scroll rustig naar beneden, waar je nog meer informatie vindt en je het Metameerpakket aan kunt vragen. Heb je een vraag? Laat je gegevens achter op het contactformulier en wij nemen persoonlijk contact met je op.

Ben je eruit en kies je voor onze school? Leuk! Klik voor aanmelden op de gele button.

Green Room

Mocht je de open dag van vrijdag 26 februari hebben gemist… je kunt de opname van de Green Room nog terugkijken.

Bekijk onze school!

Nina, Tess, Xena en Thijs laten jou met deze filmpjes onze school zien. Wat doet een mentor voor jou? Wat is een openleercentrum? Kies je voor tweetalig onderwijs?

 

Het gaat om jou!

Op Metameer Stevensbeek vinden wij het belangrijk dat jij weet waar je goed in bent en hoe je dat kunt inzetten. Jouw mentor helpt je hierbij. Samen bepalen jullie hoe en waar je het best leert. Hoe meer verantwoordelijkheid jij zelf neemt, hoe meer ruimte je krijgt. Minstens vier keer per jaar bespreken we met je ouders hoe het gaat op school. Als je extra ondersteuning nodig hebt, is daar ruimte voor. Hierover lees je meer in de Schoolgids.

Naar de schoolgids

Breed keuzepakket

Wij kiezen voor een brede instroom, een breed keuzepakket en we hebben veel aandacht voor beroepen en vervolgopleidingen. Zodat jij erachter komt wat je wilt en kunt. Je kunt bij ons kiezen voor vmbo basis, vmbo kader of vmbo theoretisch (mavo), maar ook voor (tweetalig) havo of (tweetalig) vwo. Kies na de brugperiode voor het profiel dat bij je past.

Meer over ons onderwijs

Onderwijs van de toekomst

Metameer loopt voorop in het ontwikkelen van ‘onderwijs van de toekomst’. Dat kunnen we waarmaken omdat we het echt samen doen. Wij kennen elkaar hier op school, geven je aandacht en nemen je serieus. Samen zorgen we ervoor dat jij straks niet alleen een goed diploma op zak hebt, maar ook een flinke dosis zelfbewustzijn.

Contactformulier

Heb je nog vragen? Heel simpel: laat je gegevens achter op het contactformulier. Wij nemen binnen één werkdag persoonlijk contact met jou op.

Contactformulier

Metameerpakket

Vraag het informatiepakket aan! Dan valt het binnenkort op je deurmat.

Metameerpakket

Tweetalig onderwijs

Speciaal voor wereldburgers in de dop, die goed Engels willen leren en van wat extra uitdaging houden, biedt Metameer Stevensbeek tweetalig onderwijs aan voor havo/vwo. Met een International Baccalaureate diploma op zak ben je goed voorbereid op de toekomst, in een steeds internationalere samenleving. Meer weten?

Meer over tweetalig onderwijs

Veel gestelde vragen

We hadden elkaar dit jaar liever vaker ‘live’ ontmoet. Daarom hebben we veel gestelde vragen en antwoorden alvast op een rij gezet. Misschien staat jouw vraag hier wel tussen!

Ga naar veel gestelde vragen

Aanmelden

Leuk dat je voor onze school kiest, welkom!

Van maandag 8 maart tot en met woensdag 17 maart kun je je aanmelden. Dat kan via e-mail of per post (geen postzegel nodig).

Dinsdag 9 maart staat ons team voor je klaar als je vragen hebt.
Wat je voor je aanmelding in moet leveren lees je hier.

Tijd om te wennen

Op dinsdag 6 juli 2021 maak je kennis met je nieuwe klas, je mentoren en ons gebouw. En in de eerste weken op school is er genoeg tijd om te wennen aan alles wat nieuw is.

Wil je meer weten, mail dan even met Harm Mulder, h.mulder@metameer.nl.