Naar de brugklas

Zie jij jezelf hier al zitten?

Wij vertellen je graag meer over Metameer Stevensbeek. Het belangrijkste is dat je je thuis voelt op onze school. Dat weet je pas als je hier rondloopt. Kom dus vooral langs.

Metameer en jij

In deze bijzondere tijd zorgen we ervoor dat je tóch kennis kunt maken met onze school. Doe mee aan de masterclass tweetalig onderwijs. Je ouder(s)/verzorger(s) zijn welkom op onze online informatieavonden. De open dag gaat dit jaar helaas niet door. Maar eind januari kom je op deze pagina alles online te weten over de brugklas van Metameer. Houd deze pagina dus in de gaten.

 

Metameerpakket

Vraag het informatiepakket aan! Laat hier je gegevens achter. Dan valt het binnenkort op je deurmat.

 

Het gaat om jou!

Op Metameer Stevensbeek vinden wij het belangrijk dat jij weet waar je goed in bent en hoe je dat kunt inzetten. Jouw mentor helpt je hierbij. Samen bepalen jullie hoe en waar je het best leert. Hoe meer verantwoordelijkheid jij zelf neemt, hoe meer ruimte je krijgt. Minstens vier keer per jaar bespreken we met je ouders hoe het gaat op school. Als je extra ondersteuning nodig hebt, is daar ruimte voor. Hierover lees je meer in de Schoolgids.

Onderwijs van de toekomst

Metameer loopt voorop in het ontwikkelen van  ‘onderwijs van de toekomst’. Dat kunnen we waarmaken omdat we het echt samen doen. Wij kennen elkaar hier op school, geven je aandacht en nemen je serieus. Samen zorgen we ervoor dat jij straks niet alleen een goed diploma op zak hebt, maar ook een flinke dosis zelfbewustzijn.

Heb je een vraag?

Heel simpel: vul het contactformulier in en wij nemen contact met jou op.

Breed keuzepakket

Wij kiezen voor een brede instroom, een breed keuzepakket en we hebben veel aandacht voor beroepen en vervolgopleidingen. Zodat jij erachter komt wat je wilt en kunt. Je kunt bij ons kiezen voor vmbo basis, vmbo kader of vmbo theoretisch (mavo), maar ook voor (tweetalig) havo of (tweetalig) vwo. Kies na de brugperiode voor het profiel dat bij je past.

Tweetalig onderwijs

Speciaal voor wereldburgers in de dop, die goed Engels willen leren en van wat extra uitdaging houden, biedt Metameer Stevensbeek tweetalig onderwijs aan voor havo/vwo. Met een tto-certificaat op zak ben je goed voorbereid op de toekomst, in een steeds internationalere samenleving. Meer weten?

Aanmelden

Kom, met je ingevulde aanmeldformulier naar de aanmelddag op dinsdag 9 maart 2021 van 17.00 tot 19.00 uur en neem mee:

  • een kopie van je ID-bewijs of een uittreksel uit de gemeentelijke basisadministratie met daarop je BSN
  • het onderwijskundig rapport – als je basisschool geen gebruik maakt van OSO – en eventuele kopieën van testgegevens

Tijd om te wennen

Op dinsdag 6 juli 2021 maak je kennis met je nieuwe klas, je mentoren en ons gebouw. En in de eerste weken op school is er genoeg tijd om te wennen aan alles wat nieuw is.

Wil je meer weten, mail dan even met Harm Mulder, h.mulder@metameer.nl.