Nieuws

Sira Albers (13) illustreert kinderboek

De 13-jarige Sira Albers uit vmbo 3 illustreerde het kinderboek ‘Paul, de Slak’. Hoe cool is dat. Moeder Eefke Peeters schreef het verhaal over een slakje dat zich nergens thuis voelt. Hij is welkom bij allerlei andere dieren om te kijken of hij zich daar wellicht thuis voelt. Sira bedacht hoe de dieren eruit moesten komen te zien.

Sira Albers: “Met z’n tweeën hebben we het boek gelezen. Ik heb bij de diertjes een idee bedacht, een kleurenpalet gemaakt, geschetst en uitgewerkt. Als een mier over een muur kijkt, hoe ziet dat eruit: lief of eng?”

Een deel van de opbrengst van dit boek gaat naar de Voedselbank Land van Cuijk. Sira wil graag mensen helpen die zich eenzaam voelen.

Kijk voor meer info en bestellen op www.eefkepeeters.nl. Zij bezorgen het boek tijdens de kerstdagen.

← Terug naar overzicht