Nieuws

Lachende leerlingen in Schouwburg Cuijk

Na de bovenbouw was het nu de beurt aan de brugklassers, tweede- en derdeklassers van Metameer Stevensbeek. Woensdag 23 juni bezochten zij de Schouwburg van Cuijk. Theatergroep Trots54 trad op met de voorstelling De Soos. Leerlingen hebben gelachen en genoten. Ze waren even uit in een theater en mochten kijken naar een show voor en door jongeren gemaakt.

Jongerensoos

De voorstelling gaat over een jongerensoos waarvan de eigenaar is overleden door corona. De jongeren willen de soos open houden maar de gemeente wil dit niet. Ze bundelen hun talenten en krachten om zo de soos open te houden. De jongeren hebben allemaal een verschillende identiteit en karakter waarin de leerlingen zich kunnen herkennen of identificeren

Leuk uitje

De samenwerking tussen Schouwburg Cuijk en Metameer brengt jongeren meer in contact met het theater. En de leerlingen vinden het “leuk en weer eens iets anders dan de lessen.”

← Terug naar overzicht