Nieuws

Diploma-uitreikingen Stevensbeek: hoedjes de lucht in!

Leerlingen van de locatie Stevensbeek kregen deze week hun middelbareschooldiploma’s uitgereikt. Woensdag betraden de vmbo’ers samen met hun ouders/verzorgers de rode loper. Donderdag kwamen de havo- en vwo-leerlingen voor de laatste keer naar Metameer voor een onvergetelijke herinnering: hun diploma in ontvangst nemen.

Ontvangst diploma-uitreiking Stevensbeek.

Elke klas had een eigen viering. Over de rode loper, hoedjes op, blije gezichten, entree met luid applaus van trotse ouders/verzorgers en het hele schoolteam.

Diploma-uitreiking vmbo Stevensbeek.
Diploma-uitreiking havo en vwo Stevensbeek.

De mentor zette elke leerling in het zonnetje met een persoonlijke speech. Daarna kregen de leerlingen de Metameerpen waarmee ze hun diploma’s ondertekenden. En dan, voor de allerlaatste keer samen met de klas op het podium: hoedjes in de lucht!

Gooi die hoedjes in de lucht!

Gefeliciteerd allemaal! Proost op jullie toekomst.

← Terug naar overzicht