Nieuws

Examenleerlingen vmbo-b/k verzorgen heerlijke lunch!

Op vrijdag 1 oktober ’21 verzorgden 14 basis/kader examenleerlingen van Zorg & Welzijn een gezonde maaltijd voor ca. 20 docenten op de locatie Stevensbeek. De leerlingen gingen samen de keuken in en wisten in goed overleg de gerechtjes te bereiden. Ze zorgden daarnaast voor een perfecte menukaart, de tafels waren mooi gedekt en ook het uitserveren verliep vlot en prima. Alles was tot in de puntjes verzorgd! Nog even een blik op de menukaart: de gasten konden genieten van een heerlijke tomatensoep, daarna gevolgd door een broodje bewust (lekker gezond dus) en als topafsluiter een lief nagerechtje; een cheesecake in een gezellig klein glaasje.

De docenten hebben erg genoten van deze heerlijk verzorgde lunch, die zeker voor herhaling vatbaar is.

Docente Annemieke: “Het is zo leuk om te zien hoe enthousiast de leerlingen zijn en hoe kundig ze het geleerde in de praktijk weten te brengen. Ik ben echt super trots op deze groep!”

← Terug naar overzicht