Nieuws

Grijp je kans in het onderwijs

Sta je aan de start van je loopbaan? Overweeg je een overstap naar het onderwijs? Of wil je je huidige baan combineren met het geven van onderwijs? Kansen zijn er genoeg binnen ons netwerk in Brabant NO. Het is aan jou om ze te grijpen.

Het beste onderwijs nu en in de toekomst! Dat is het doel van het netwerk van scholen en lerarenopleidingen in onze regio. Dit netwerk heet RAP (regionale aanpak personeelstekort) Brabant NO.  

We hebben ook jou nodig om de website en activiteiten van RAP bekendheid te geven. Kijk eens op de website: www.grijpjekansinhetonderwijs.nl. Ken je mensen kennen die geïnteresseerd zijn in een baan in het onderwijs? Maak ze bekend met de website.

Op de site www.grijpjekansinonderwijs.nl zijn ook verhalen te lezen van ambassadeurs met foto’s. Ook is er een uitgebreid vacatureoverzicht en een activiteitenkalender te vinden.

De komende periode staan de volgende activiteiten al op de agenda: 

  • 18 JANUARI 2022: ‘Meet and Greet’ voor bevoegde docenten met informatie over de mogelijkheden van het behalen van een tweede bevoegdheid of master.
  • 8 FEBRUARI 2022: Een online voorlichtingssessie ‘Hybride docentschap en gastlessen, wat is het en wat levert het op.’

← Terug naar overzicht