Nieuws

TTO4 volgt dramaworkshop over poëzie uit WOI

Op vrijdag 10 december 2021 werd door de Engelse Phileas Fogg Company een dramaworkshop verzorgd voor tto4 over poëzie uit de Eerste Wereldoorlog (World War I poetry).

TTO4 bestudeert de poëzie van WOI door analyse van de gedichten van Rupert Brooke, Siegfried Sassoon en Wilfred Owen als onderdeel van hun IBB English en pre IBA-cursus. Vrijdag hadden ze hun eigen intense ervaring van de gedichten vanuit het oogpunt van de soldaten in actie tijdens deze dramaworkshop. De acteurs van het Phileas Fogg-gezelschap bereidden hen voor op een ‘show’ en het resultaat was een ontroerende voorstelling waarin de leerlingen bijna zelf de gruwelen van de oorlog konden voelen.

TTO-onderwijs altijd vernieuwend en onderdeel van School van de Toekomst!

← Terug naar overzicht