Nieuws

TG3B-leerlingen ontwerpen mooiste prijs

In het kader van het project “Ibis prijs maken” voor het groot dictee van Sint Anthonis 2021, dat op de valreep toch nog online plaatsvond in 2021, hebben leerlingen van TG3B de mooiste prijs ontworpen. Leerlingen gingen bij het vak Creatief aan het werk met het thema ‘Groen, 5 kernen, gemeente land van Cuijk, Van 18 naar 1 nieuwe omtrek’. De prijs was bestemd voor de eersteprijswinnaar van het grootdictee dat voor de 20ste maal werd gehouden en voor de laatste keer als gemeente sint Anthonis. De prijs zou uitgereikt worden tijdens de laatste raadsvergadering van deze gemeente, dat is door corona ook veranderd. Als het goed is komen alle gemaakt prijzen te staan in de nieuwe Bibliotheek in Sint Anthonis. Fabien en Guusje uit TG3B hebben de prijs gewonnen voor de mooiste prijs.

Op de foto staan alle gemaakte prijzen op een rijtje.

← Terug naar overzicht