Nieuws

Grijp je kans in het onderwijs

Sta je aan de start van je loopbaan? Overweeg je een overstap naar het onderwijs? Of wil je je huidige baan combineren met het geven van onderwijs? Kansen zijn er genoeg binnen ons netwerk in het oosten van Brabant. Het is aan jou om ze te grijpen.

Grijp je kans in het onderwijs!

Hybride docentschap, een prachtige kans om het onderwijs en het bedrijfsleven aan elkaar te verbinden, zodat bv.  de expertise van mensen uit de praktijk van betekenis kan zijn in het onderwijs.

Steeds vaker zien we in het onderwijs dat vacatures lang onvervuld blijven, zeker op het gebied van techniek en technologie, maar ook op het gebied van bv. wiskunde, natuur-scheikunde en economie.

8 februari vindt er van 19.00 uur tot 20.00 uur een online voorlichtingssessie plaats over het “hybride docentschap en gastlessen”.

Wat is het, wat levert het op? Een gastles verzorgen, meerdere workshops geven, projectgroepjes begeleiden? Wie weet een hele lessenreeks. Kortom, allemaal mogelijkheden voor professionals uit het bedrijfsleven om hun expertise in het onderwijs van kracht te laten zijn. Een kans voor het onderwijs om zich te verrijken met inhoudelijk goed onderlegde collegae en om de nieuwste (technologische) ontwikkelingen vanuit het bedrijfsleven te implementeren in de lessen.

Onderstaand een link naar een video waarin dit verduidelijkt wordt.

https://lnkd.in/d5ZMQcZv

Onderstaand een post op linked in. We willen je vragen om dit te delen op je social – media kanalen, zodat de regio kennismaakt met deze prachtige kans.

https://www.linkedin.com/posts/dave-arts-50470933_hybride-docentschap-wat-is-het-8-februari-activity-6892107160378306560-X1PA

Daarnaast de link van de website “grijp je kans in het onderwijs”.  Deze link verwijst meteen naar de activiteitenpagina. We willen je uitnodigen om de gehele website eens te bekijken. Wellicht moet je aan iemand uit je eigen netwerk denken…

Grijp je kans in het onderwijs

← Terug naar overzicht