Nieuws

Vierdejaarsleerlingen op excursie naar het Odapark in Venray

In het kader van het vak Culturele en Kunstzinnige Vorming (CKV) brachten de vierdejaarsleerlingen van vmbo-tg, havo, vwo en het tweetalig onderwijs een bezoek aan de bioscoopfilm ‘Uncharted’ en het Odapark in Venray. In het Odapark gingen leerlingen aan de slag met een beeldende opdracht en een literaire opdracht in de vorm van een Dada-gedicht (dit is een lees-, kijk- en klankgedicht). Een leerling verwoordde het heel mooi: “Gewoon een keer durven en gek doen. Er komt toch wel iets leuks uit.” De leerlingen van vmbo-tg kregen nog een extra rondleiding over de tijdelijke expositie van Japanse natuur als inspiratie voor het tekenexamen. Het prachtige weer zorgde er mede voor dat leerlingen heerlijk door het park konden dwalen en konden genieten van een (kunst)landschap waar kunst en natuur samen komen.  

Foto: Veronique Verhoeven, docent CKV

← Terug naar overzicht