Nieuws

1ste jaars tto werken bij ‘music’ samen met India

Metameer werkt al enige tijd schoolbreed samen met de Singhania Secondary School in Thane, India. Inmiddels lopen er projecten op het gebied van koken, cultuur en muziek. Terwijl de president van India op staatsbezoek was in Nederland vonden op Metameer virtuele bijeenkomsten plaats met de Indiase School.

Muziek verbindt

De eerstejaarsleerlingen van het tweetalig onderwijs hadden op 5 april een googlemeeting met de Indiase leerlingen. Bij het vak ‘Music’ hebben de leerlingen onder begeleiding van muziekdocente Monique Crapts gewerkt aan het project ‘Healing through music’ waarbij de leerlingen onderzoeken welk effect muziek kan hebben op je gesteldheid en op welke manier muziek ook therapeutisch ingezet kan worden. De leerlingen uit beide landen presenteerden hun muziekstukken aan elkaar in de vorm van dans, zang en muziek en hebben zo van elkaar geleerd.

← Terug naar overzicht